• Luotettava asiakaspalvelu
  • Ilmaiset toimitukset yli 80€:n tilauksiin
  • Nopeat toimitukset
  • Luotettava asiakaspalvelu
  • Ilmaiset toimitukset yli 80€:n tilauksiin
  • Nopeat toimitukset

Lisäravinteet koirille

Lisäravinteet koirille: tuki lemmikkisi terveydelle ja hyvinvoinnille

Kun haluat tarjota koirallesi parasta mahdollista tukea sen terveydelle, lisäravinteet ovat tärkeä osa kokonaisvaltaista hoitoa. Verkkokauppamme tarjoaa laadukkaita lisäravinteita, jotka auttavat tukemaan koirasi terveyttä jokaisessa elämänvaiheessa. Tutustu huolella valittuihin tuotteisiimme:

Effektri ravintoöljy: Tämä korkealaatuinen ravintoöljy on suunniteltu tukemaan koirasi ihon ja turkin terveyttä. Se sisältää optimaalisen sekoituksen omega-3 ja omega-6 rasvahappoja, jotka ovat essentiaalisia terveen ihon ja kiiltävän turkin ylläpitämiselle. Effektri Gold tukee terveitä niveliä, kudoksia, ihoa ja luustoa lemmikkisi kehittyessä aikuisesta iäkkäämmäksi

Flexadin purutabletit: Nämä purutabletit on kehitetty tukemaan koirasi nivelten terveyttä. Ne sisältävät ainutlaatuisen yhdistelmän ainesosia, kuten glukosamiinia, kondroitiinia ja MSM:ää, jotka yhdessä edistävät nivelten joustavuutta ja liikkuvuutta. Flexadin purutabletit ovat erinomainen valinta erityisesti ikääntyville koirille tai niille, jotka tarvitsevat extratukea nivelilleen.

Silakkajauho: Silakkajauho on erinomainen luonnollinen proteiinin ja omega-3 rasvahappojen lähde. Se tukee koirasi sydämen terveyttä, aivojen toimintaa ja yleistä hyvinvointia. Tämä lisäravinne on valmistettu tuoreista silakoista, ja se on helppo sekoittaa koirasi päivittäiseen ruokaan tarjoten lisää ravintoaineita.

Lisäravinteet voivat olla arvokas lisä koirasi ruokavalioon, erityisesti kun pyrit tukemaan sen terveyttä ja ehkäisemään mahdollisia ongelmia. Tutustu valikoimaamme ja valitse sopivat lisäravinteet koirasi tarpeisiin. Tilaa nyt ja huolehdi koirasi terveydestä parhaalla mahdollisella tavalla!