• Ilmaiset toimitukset yli 80€:n tilauksiin
  • Ilmaiset toimitukset yli 80€:n tilauksiin

Effektri Gold Dog – Omega-3 + Nivelravinteet


Kuvaus

Effektri Gold tukee terveitä niveliä, kudoksia, ihoa ja luustoa lemmikkisi kehittyessä aikuisesta iäkkäämmäksi.

Effektri Gold on terveellinen lisä koirasi päivittäiseen ruokintaan. Gold sisältää ihmisravintolaatuisen villikalaöljyn ja lääkelaatuisen extra-neitsytoliiviöljyn antioksidantit sekä MSM:n, glukosamiinin, Kondroitiinin ja luonnollisen E-vitamiinin.

Tuotteen on todettu parantavan aktiivisen ja ikääntyvän koiran elämänlaatua. Suojaa koiran niveliä, kudoksia ja luustoa sekä vaimentaa tulehdusta nivelkudoksissa. Tukee tervettä sydän- ja verisuonijärjestelmää, aivoja, näköä ja mielialaa. Edistää turkin ja ihon hyvin vointia. Vähentää tehokkaasti ihon hilseilyä ja kutinaa. Auttaa hidastamaan ja pysäyttämään tulehdustiloja. Palauttaa ja ylläpitää koirasi omega 3 ja -6 tasapainon.

Effektri Gold on kehitetty myös ylläpitämään Effektri Omega3- öljystä jo saavutettua tasapainoa tarjoamalla koirallesi turvallisen päivittäisen annoksen parasta omegaöljyä. Effektri ei ole tavallinen lohiöljy koiralle, vaan se on puristettu vapaana kasvaneista valkoisista villikaloista. Villikalaöljyssä on tärkeitä EPA ja DHA rasvahappoja+ extraneitsytoliiviöljyssä polyfenoleja.

Öljy on puhdistettu kalaproteiinista.

Ravistettava ennen käyttöä. Avaa korkki ja purista öljyä oikea määrä mittaan.

Erittäin riittoisa annostelu 10kg=4 ml 20kg=8ml 40 kg=16 ml

Säilytettävä jääkaapissa avaamisen jälkeen