• Ilmaiset toimitukset yli 80€:n tilauksiin
  • Ilmaiset toimitukset yli 80€:n tilauksiin

Koiran vaatteet ja asusteet: mukavuutta ja suojaa joka säähän

Koiran vaatteiden ja asusteiden käyttö ei ole pelkästään tyylikkyyden lisäämistä, vaan niillä on myös tärkeä rooli koirasi suojelussa eri sääolosuhteissa. Tarjoamme laajan valikoiman koiran vaatteita ja asusteita, jotka tarjoavat mukavuutta, suojaavat säältä ja parantavat lemmikkisi hyvinvointia. Tutustu tuotteisiimme, joihin kuuluvat muun muassa sadetakit, tossut, sukat, toppatakit ja viilentävät asusteet.

Sadetakit: Sadetakki on kätevä varuste koirallekin sateisina päivinä. Se pitää koirasi kuivana ja mukavana ulkoilun aikana, mikä on erityisen tärkeää kylmällä ja tuulisella säällä. Sadetakit on suunniteltu istumaan mukavasti ja ne on valmistettu vedenpitävistä materiaaleista, joissa on usein heijastavia yksityiskohtia lisäturvallisuuden takaamiseksi.

Tossut ja sukat: Koiran tossut ja sukat suojaavat herkkiä tassuja kylmältä, kuumalta ja karheilta pinnoilta. Ne ovat erinomaisia erityisesti talvisin suojamaan jäätyneiltä ja suolatuilta teiltä sekä kesäisin kuumilta asfalttipinnoilta. Tossut voivat myös auttaa pitämään koirasi liukastumatta sisätiloissa, tarjoten paremman pidon sileillä lattioilla.

Toppatakit: Toppatakit tarjoavat lämpöä kylminä kuukausina ja ovat ihanteellisia erityisesti rodulle, joka ei ole sopeutunut kylmään ilmastoon. Ne on suunniteltu lämpimiksi ja mukaviksi, ja niiden avulla koirasi voi nauttia ulkoilusta myös talvella ilman, että sen tarvitsee kärsiä kylmästä.

Viilentävät asusteet: Viilentävät asusteet, kuten viilentävät liivit ja peitot, auttavat koirasi pysymään mukavan viileänä kuumalla säällä. Nämä asusteet auttavat hallitsemaan koirasi kehon lämpötilaa, mikä on erityisen tärkeää kuumina kesäpäivinä ja automatkojen aikana.

Valikoimamme koiran vaatteet ja asusteet yhdistävät toiminnallisuuden ja tyylin, varmistaen, että koirasi on suojattu, mukava ja tyylikäs vuoden jokaisena päivänä. Tutustu tuotteisiimme ja löydä täydelliset vaatekappaleet ja asusteet, jotka vastaavat koirasi tarpeisiin säästä riippumatta. Tilaa nyt ja varmista, että lemmikkisi on valmis seikkailuihin kaikissa olosuhteissa!