• Ilmaiset toimitukset yli 80€:n tilauksiin
  • Ilmaiset toimitukset yli 80€:n tilauksiin

Kura Tossut koiralle 2kpl

alkaen 35,80 €

Kuvaus

Finneron suunnittelemat Kura koirantossut suojaavat koiran tassuja

Pitkävartiset Kura koiran tossut sopivat monenlaiseen käyttöön. Tossut suojaavat koiran anturoita kuralta, tiesuolalta, terävältä sepeliltä ja lumelta. Nämä tossut eivät ole pelkät koiran kuratossut, vaan niitä voi käyttää läpi vuoden.

Tossut on valmistettu vettä läpäisemättömästä kankaasta, mutta saumoja ei ole teipattu, joten täysin vedenpitävät ne eivät ole.

Koiran pitkävartiset tossut joustavasta ja kevyestä sadetakkikankaasta mukautuvat liikkeisiin. Alas asti avautuvan mallin ansiosta ne on helppo pukea. Kaksi joustavaa tarrakiinnitystä auttavat pitämään tossut tassuissa. Tossun pohja on kotimaista TopGrip-materiaalia, jonka pinnoite valmistetaan Suomessa. Rouhea ja kulutusta kestävä pohja on veden-, tuulen-, viillon- sekä kemikaalien ja öljynkestävä. Pohja antaa pitoa liukkailla pinnoilla ja ehkäisee siten liukastelua, revähdyksiä ja lihasjumeja.

Huolehdi etteivät koirasi kynnet ole liian pitkät. Pitkät kynnet rikkovat tossun pohjan sisäpuolelta. Sadetakkikankaasta valmistetut tossut eivät ole vuorattu, joten pakkasella on hyvä laittaa esim. sukat tossuihin lämmikkeeksi.

Kokotaulukko

Pohjan leveys, cm / Pohjan pituus, cm / Tassunympärys, cm / Viitteellinen rotuesimerkki

XS / 4 / 7 /10 / mäyräkoira, bichon frisé, kääpiövillakoira

S / 5 / 8 / 13 / cockerspanieli, beagle

M / 6 / 9,5 /16 / bordercollie, bokseri, corgi

L / 71/ 11 / 18 / saksanpaimenkoira, dobermanni

XL / 10 /13 / 20 / rottweiler, bullmastiffi


Väri keltainen/musta

Pakkauksessa 2 kpl tossuja