• Luotettava asiakaspalvelu
  • Ilmaiset toimitukset yli 80€:n tilauksiin
  • Nopeat toimitukset
  • Luotettava asiakaspalvelu
  • Ilmaiset toimitukset yli 80€:n tilauksiin
  • Nopeat toimitukset

Shampoo valkoiselle koiralle 250 ml

OVH16,90 €
−10 %
15,20 €
Varastossa

Kuvaus

Greenfields shampoo valkoiselle koiralle

Greenfieldsin valkoisen turkin shampoo puhdistaa ja kirkastaa valkoisen koirasi turkin hellävaraisesti. Tämä valkoisen koiran shampoo sisältää kamomillauutetta, joka jättää turkin kauniin silkkiseksi ja kiiltäväksi. Se pitää koirasi turkin terveenä ja helposti harjattavana sekä säilyttää koirasi ihon kosteustasapainon. Koirashampoon mieto tuoksu tuo turkkiin puhtaan ja raikkaan tuoksun. Hajusteena on käytetty allergisoimattomia aineita.

Pakkauskoko 250 ml. Tuote sopii jatkuvaan käyttöön.

Kaikki Greenfieldsin tuotteet on valmistettu Hollannissa käyttäen luonnollisia ainesosia ja laadukkaita raaka-aineita. Kaikki Greenfields-tuotteet ovat parabeenittomia ja biohajoavia. Niiden pH on tasapainotettu, mikä tekee shampoosta hellävaraisen koirasi turkille.

Koiran peseminen valkoisen turkin shampoolla

Myös valkoisen koiran pesu on yksinkertaista: kastele koirasi kokonaan kädenlämpöisellä vedellä ja ota pieni määrä shampoota käsiisi. Hiero shampoota koiran turkkiin kaulasta alas- ja taaksepäin, kunnes shampoo alkaa vaahdota kunnolla. Huuhtele turkki hyvin, kuivaa ja harjaa koirasi vielä kun sen turkki on kostea. Jatka kuivaamista ja harjaa turkki vielä uudelleen, kun koirasi on kokonaan kuiva.