• Luotettava asiakaspalvelu
  • Ilmaiset toimitukset yli 80€:n tilauksiin
  • Nopeat toimitukset
  • Luotettava asiakaspalvelu
  • Ilmaiset toimitukset yli 80€:n tilauksiin
  • Nopeat toimitukset

Nature's Protection kaninkorvat ja ankka-herkku koiralle 75g

Varastossa

Kuvaus

Nature's Protection Superior Care koiran herkut ovat luonnollisia ja hyvänmakuisia makupaloja, jotka on luotu täyttämään lemmikkieläinten erilaiset tarpeet.

Mitkään Nature's Protection tuotteet eivät sisällä keinotekoisia väriaineita, aromeja ja säilöntäaineita. Reseptit sisältävät huolella valittuja luonnollisia ja korkealaatuisia ainesosia, joista on hyötyä lemmikkieläimille. Jäniksenkorvat & ankka on loistava valinta valkoisten koirien omistajille. Huolellisesti valittujen proteiinilähteiden ansiosta se ylläpitää kyyneleiden oikean koostumuksen ja auttaa poistamaan ruskeita tahroja silmien, suun ja tassujen ympärillä. Tämä välipala riittää pitkään - koiralla kuluu aikaa koko herkun syömiseen. Pureskelemalla jäniksenkorvia koirat hoitavat hampaitaan, vähentävät plakkia ja hierovat ikeniä.

Koostumus:

jäniksen korvat 45 %, ankka 45,8 %, tärkkelys 2 %, kasviproteiini 2 %, glyseriini 3 %, sorbitoli 2 %, suola 0,2 %.

Ravintoainekoostumus:

raakaproteiini – 40 %, raakakuidut – 1 %, raakarasva – 5 %, raakatuhka – 4 %, kosteus – 21 %.

Ruokintasuositus:

Anna aterioiden välissä ottaen huomioon lemmikkisi paino, ikä ja aktiivisuus. Ei sovellu alle 3 kk pennuille. Puhdasta, raikasta vettä tulisi olla saatavilla koko ajan. Säilytä kuivassa, viileässä paikassa (alle +25 astetta). Vältettävä suoraa auringonvaloa. Säilyy avattuna 3 päivää.