• Luotettava asiakaspalvelu
  • Ilmaiset toimitukset yli 80€:n tilauksiin
  • Nopeat toimitukset
  • Luotettava asiakaspalvelu
  • Ilmaiset toimitukset yli 80€:n tilauksiin
  • Nopeat toimitukset

Monster viljaton aikuisen koiran ruoka lammas

alkaen 27,90 €

Kuvaus

Monster viljaton koiranruoka on monoproteiininen

Monster lammas viljaton koiranruoka on herkkävatsaisen koiran ruoka, jossa lammas on ensimmäinen raaka-aine ja myös ainoa eläinperäisen proteiinin lähde. Laadukas Monster Grain Free Singles Lammas -koiran kuivaruoka sopii kaikkien rotujen aikuisille koirille ja se on hyvä vaihtoehto myös monille allergisille koirille.


Lammas on korkealaatuinen ja hyvin sulava proteiininlähde ja viljaton koiranruoka on hellävaraista vatsalle. Monster Grain Free Singles lammas koiranruoka sisältää lampaanrasvaa sekä auringonkukkaöljyä. Probiootit edistävät ruoansulatuksen hyvinvointia ja glukosamiini sekä kondroitiinisulfaatti tukevat nivelien terveyttä. Lisätty natriumheksametafosfaatti ehkäisee hammaskiven muodostumista.


Monster-koiranruoassa ei ole tarpeettomia lisäaineita ja siinä on korkea liha- ja proteiinipitoisuus. Resepti on kehitetty Ruotsissa ja valmistettu EU:sta peräisin olevista raaka-aineista. Jokainen tuote käy läpi 120 laaduntarkistusta ennen kuppiin päätymistä.


Sisältö

Lammas 54 % (tuore lammas 23 %, kuivattu lammasproteiini 23 %, lampaanrasva 5 %, hydrolisoitu lammasproteiini 3 %), kokonainen herne, perunahiutale, kuivattu juurikasmassa, auringokukkaöljy, kuivattu omena, bataatti, pellavansiemen, kuivattu porkkana, hydrolisoitu hiiva (mannanoligosakkaridien & beetaglukaanin lähde), kuivattu sikurinjuuri (inuliinin ja frukto-oligosakkaridien lähde), kuivattu alfalfa, mineraalit (sis. natriumheksametafosfaattia* 0,33 %), kuivattu parsakaali, kuivattu pinaatti, kuivattu karpalo, kuivattu mustikka, kuivattu spirulina, glukosamiini (100 mg/kg), kondroitiinisulfaatti (100 mg/kg), kasvisuutteet (yucca schidigera, unikko, rosmariini, vitis, kurkuma, sitrus, eugenia). *mineraali, joka vähentää hammaskiven muodostusta.