• Ilmaiset toimitukset yli 80€:n tilauksiin
  • Ilmaiset toimitukset yli 80€:n tilauksiin

Kalanappi kurpitsalla 80g

Varastossa

Kuvaus

100 % luonnolliset kalaherkut maistuvat koirille ja kissoille

Kurpitsaa ja kauraa sisältävä kalaherkku on proteiinin, hiilihydraattien ja kuitujen lähde. Se on maukas, miellyttävän rapea ja kiinnostavalta tuoksuva herkku, jota voi tarjota koiralle treeneissä, vain palkinnoksi tai hauskoissa leikeissä.
Itämeren kilohaili on arvokas ja hyvin sulava proteiinin lähde, joka sisältää välttämättömiä omega-3-rasvahappoja, joilla on tulehdusta vähentävä, immuunijärjestelmää vahvistava ja nivelten terveyttä tukeva vaikutus. Kalan sisältämät kalsium, fosfori ja D-vitamiini ovat tärkeitä luun aineenvaihdunnan säätelyssä ja osallistuvat hampaiden ja luuston pitämiseen vahvoina. Vesiliukoiset B-vitamiinit osallistuvat rasvojen, hiilihydraattien ja proteiinien aineenvaihduntaan, ovat välttämättömiä lihasten normaalille toiminnalle, mukaan lukien sydänlihaksen ja hermoston toiminta, ja B12-vitamiinilla eli kobalamiinilla ja folaateilla on tärkeä rooli verenmuodostuksessa. Hivenaineista kala sisältää magnesiumia ja kaliumia, jotka vastaavat normaalista lihasten toiminnasta, sekä seleeniä, jolla on antioksidanttiominaisuuksia ja immuunijärjestelmää vahvistava vaikutus.

Kurpitsa on erinomainen vähäkalorinen hiilihydraattien lähde. Kurpitsan sisältämät vitamiinit ovat hyödyllisiä luiden ja lihasten kehittymisen, lisääntymisen sekä ihon, suolen ja hengitysteiden epiteelin rakentamisen ja uudistamisen kannalta. Korkean kuitupitoisuutensa vuoksi kurpitsa auttaa säätelemään suoliston liikettä ja puolustustoimintoa.

Kaura on erinomainen hiilihydraattien ja kuitujen lähde. Kaura sisältää kahdenlaisia kuituja. Siinä on runsaasti liukoisia kuituja, beetaglukaaneja, jotka tasapainottavat verensokeritasoa, alentavat veren kolesterolipitoisuutta ja stimuloivat immuunijärjestelmää. Liukenemattomat kuidut ovat elinympäristö ja ravinnonlähde hyödyllisille bakteereille paksusuolessa, ja niiden käydessä vapautuu lyhytketjuisia rasvahappoja, jotka ovat tärkeä energianlähde suoliston epiteelisoluille. Kauran sisältämä välttämätön omega-6-rasvahappo on tärkeä terveen ihon ja turkin ylläpitämiseksi.


Koirien Kalaherkut on valmistettu Saarenmaalla Virossa Itämeren kilohailista. Koiran nameihin on käytetty pienet kalat, mitkä muuten joutuisivat hukkaan.

Tuote on luonnonmukainen ja ekologinen ja tietenkin erittäin terveellinen. Island of Petsin valmistamat tuotteet on kehitetty yhteistyössä eläinlääkäri Liisa Siimonin kanssa.


80g pakkaus

Ravintoarvot/100g


RAAKAVALKUAINEN (G)40,9MAGNESIUM (MG)1,95RAAKARASVA (G)3,3SOODA (MG)5,30KUITU (G)11,8KALIUM (MG)19D3-VITAMIINI (IU)<4RAUTA (MG)0,10KALSIUM (MG)35SINKKI (MG)0,30FOSFORI (MG)32ENERGIA (KCAL)412