• Luotettava asiakaspalvelu
  • Ilmaiset toimitukset yli 80€:n tilauksiin
  • Nopeat toimitukset
  • Luotettava asiakaspalvelu
  • Ilmaiset toimitukset yli 80€:n tilauksiin
  • Nopeat toimitukset

Kalanappi herneellä 80g

Varastossa

Kuvaus

Rapeat ja maukkaat kalaherkut ovat terveellisiä, hyviä hampaille ja koiran sekä kissan suosikkeja.

Virolainen kilohaili on erinomainen ”ihovitamiini”. Se on runsas proteiinin ja rasvan lähde, joka sisältää omega-3-rasvahappoja, A- ja E-vitamiinia sekä iholle välttämätöntä hivenainetta, sinkkiä. Island of Petsin herne-kalaherkut sisältävät 85 % Saarenmaan läheltä pyydettyä Itämeren kilohailia, mikä antaa tuotteelle hyödyllisiä omega-3-rasvahappoja ja eläinproteiineja. Loput 15 % sisältää hernettä kasviperäisten hyötyjen saamiseksi.

Itämeren kilohaili on arvokas ja hyvin sulava proteiinin lähde, joka sisältää välttämättömiä omega-3-rasvahappoja, joilla on tulehdusta vähentävä, immuunijärjestelmää vahvistava ja nivelten terveyttä tukeva vaikutus. Kalan sisältämät kalsium, fosfori ja D-vitamiini ovat tärkeitä luun aineenvaihdunnan säätelyssä ja osallistuvat hampaiden ja luuston pitämiseen vahvoina.Vesiliukoiset B-vitamiinit osallistuvat rasvojen, hiilihydraattien ja proteiinien aineenvaihduntaan, ovat välttämättömiä lihasten normaalille toiminnalle, mukaan lukien sydänlihaksen ja hermoston toiminta, ja B12-vitamiinilla eli kobalamiinilla ja folaateilla on tärkeä rooli verenmuodostuksessa.Hivenaineista kala sisältää magnesiumia ja kaliumia, jotka vastaavat normaalista lihasten toiminnasta, sekä seleeniä, jolla on antioksidanttiominaisuuksia ja immuunijärjestelmää vahvistava vaikutus.

Terveelliset kalanamit eivät sisällä lisäaineita tai arominvahventeita vaan ovat täysin luonnollisia ja ekologisia.

RAVINTOARVO/100 G


RAAKAVALKUAINEN (G)37,4MAGNESIUM (MG)1,95RAAKARASVA (G)25SOODA (MG)5,30KUITU (G)25,9KALIUM (MG)19D3-VITAMIINI (IU)<4RAUTA (MG)0,10KALSIUM (MG)35SINKKI (MG)0,30FOSFORI (MG)32ENERGIA (KCAL)446


Uudelleen suljettava pussi 80g säilytä kuivassa paikassa valolta suojattuna