• Luotettava asiakaspalvelu
  • Ilmaiset toimitukset yli 80€:n tilauksiin
  • Nopeat toimitukset
  • Luotettava asiakaspalvelu
  • Ilmaiset toimitukset yli 80€:n tilauksiin
  • Nopeat toimitukset

Doggles suojalasit koiralle

alkaen 40,00 €

Kuvaus

Koirien Doggles aurinkolasit suojaavat koiran silmiä

Kirkas auringonpaiste ja katupöly voivat vioittaa koirien silmiä. Doggles koiran aurinkolasit auttavat! Eläinlääkäritkin suosittelevat Doggles aurinkolasien käyttöä koirille. Suojalasit ovat käytössä myös työkoirilla vaativissa olosuhteissa tai silmäsairauksista kärsivillä koirilla.

Aidot Doggles-suojalasit sopivat esim. moottoripyöräilyyn, veneilyyn ja suojalaseiksi silmäleikkauksien hoidon yhteydessä.

Irroitettavat / vaihdettavat linssit. Lasit taipuvat hieman keskeltä joten ne mukautuvat koiran pään mukaisiksi. Säädettävät ja joustavat lenkit leuan alta ja pään takaa antavat hyvän istuvuuden. Laseissa on pehmustettu sisäpuoli joten lasit eivät hankaa koiran päätä.

100% UV suojaus. Kaikki laseihin tulevat linssit ovat tummennetut. Koirien suojalasit on valmistettu polykarbonaatista ja on käsitelty höyrystymättömiksi. Beigeissä laseissa on sinertävä peililasi ja pinkeissä oranssin sävyinen.

Kaikista hyvistä tuotteista on markkinoilla kopioita, niin näistäkin. Vältä halpakopioita, koska vain aidot Doggles suojalasit suojelevat koiraasi auringon vahingolliselta uv-säteilyltä.


Koot: XS (lasien leveys 8,5cm), S (11,5cm), M (13,5cm), L(15cm), XL(19cm). Mitta linssin reunasta linssin reunaan.

Suuntaa-antava kokotaulukko: Koiran paino 0,5-5 kg - > koko XS, 4-12 kg -> S, 9-27 kg -> M, 22-41 kg -> L ja +41 kg -> XL