• Luotettava asiakaspalvelu
  • Ilmaiset toimitukset yli 80€:n tilauksiin
  • Nopeat toimitukset
  • Luotettava asiakaspalvelu
  • Ilmaiset toimitukset yli 80€:n tilauksiin
  • Nopeat toimitukset

Doggles suojalasit koiralle


Kuvaus

Doggles aurinkolasit suojaavat koiran silmiä

Kirkas auringonpaiste ja katupöly voivat vioittaa koirien silmiä. Eläinlääkärit suosittelevat Doggles aurinkolasien käyttöä koirille. Suojalasit ovat käytössä myös työkoirilla vaativissa olosuhteissa tai silmäsairauksista kärsivillä koirilla.

Aidot Doggles-suojalasit sopivat esim. moottoripyöräilyyn, veneilyyn ja suojalaseiksi silmäleikkauksien hoidon yhteydessä.

Irroitettavat / vaihdettavat linssit. Lasit taipuvat hieman keskeltä joten ne mukautuvat koiran pään mukaisiksi. Säädettävät ja joustavat lenkit leuan alta ja pään takaa antavat hyvän istuvuuden. Laseissa on pehmustettu sisäpuoli joten lasit eivät hankaa koiran päätä.

100% UV suojaus. Kaikki laseihin tulevat linssit ovat tummennetut. Koirien suojalasit on valmistettu polykarbonaatista ja on käsitelty höyrystymättömiksi. Mustissa laseissa on sinertävä peililasi ja pinkeissä oranssin sävyinen.


Kaikista hyvistä tuotteista on markkinoilla kopioita, vältä niitä, koska vain aidot Doggles suojalasit suojelevat koiraasi auringon vahingolliselta uv-säteilyltä.

Koot: XS (lasien leveys 8,5cm), S (11,5cm), M (13,5cm), L(15cm), XL(19cm). Mitta linssin reunasta linssin reunaan.

Suuntaa-antava kokotaulukko: Koiran paino 0,5-5 kg - > koko XS, 4-12 kg -> S, 9-27 kg -> M, 22-41 kg -> L ja +41 kg -> XL