• Luotettava asiakaspalvelu
  • Ilmaiset toimitukset yli 80€:n tilauksiin
  • Nopeat toimitukset
  • Luotettava asiakaspalvelu
  • Ilmaiset toimitukset yli 80€:n tilauksiin
  • Nopeat toimitukset

Ballerina juoksuhousut

alkaen 21,90 €

Kuvaus

Helposti puettavat juoksuhousut näyttävät kivalta

Ballerina juoksuhousut helpottavat kodin puhtaanapitoa narttukoiran juoksun aikaan. Juoksuhousuja voidaan käyttää myös vanhemmilla koirilla virtsan karkailussa. Leveässä vyötärökappaleessa on kuminauha rypytys ja leveä tarranauha, jolla istuvuus on helppo säätää sopivaksi. Kokonaan aukeavat juoksupöksyt on helppo pukea pujottamalla häntä aukosta ja kiinnittämällä tarrat sopiviksi.

Väri pinkki mustilla reunakanttauksilla. Pesu 30 asteessa. Tilaa samalla kaksi kappaletta, kun toiset ovat pesussa on toiset käytössä. Kokoja myös isoille koirille!

Materiaali 100% polyester

KokoVyötärö
Min - Max
Haara-
mitta
RotuesimerkkiXXS (1)22 - 32 cm30 cmchihuahua, yorkshirenterrieriXS (2)30 - 43 cm35 cmbison frisè, kääpiövillakoiraS (3)38 - 49 cm47 cmcorgi, cainterrieri, beagleM (4)46 - 60 cm54 cmdalmatiankoira, vehnäterrieriL (5)52 - 67 cm63 cmsamojedi, kultainennoutajaXL (6)63 - 97 cm79 cmmastiffi, rottweiler

Kokoa valitessasi huomioi, että maksimimitassa vyötärökaitaleen tarrat ovat molemmilla puolilla n. 6 cm päällekkäin. Vyötärönympärystää mitatessa laita sormi mittanauhan ja koiran väliin - housuissa pitää olla liikkumavaraa. Haaramitta kuvaa avatun housun pituutta. Haaramitta mitataan koirasta selän päältä hännän vierestä vatsan alle.