• Luotettava asiakaspalvelu
  • Ilmaiset toimitukset yli 80€:n tilauksiin
  • Nopeat toimitukset
  • Luotettava asiakaspalvelu
  • Ilmaiset toimitukset yli 80€:n tilauksiin
  • Nopeat toimitukset

Amanova Puppy Sensitive lohi & kurpitsa pennuille

alkaen 28,90 €

Kuvaus

Amanova Puppy Sensitive lohi & kurpitsa pennuille

Herkullinen Sensitive Salmon Deluxe täysravinto on hypoallergeeninen, vähärasvainen sekä viljaton koiranpennun kuivaruoka ja soveltuu suurikokoisille ja herkkävatsaisille

pennuille.

Resepti on valmistettu tuoreesta ja herkullisesta lohesta ja se sisältää myös suojaravinteita ihon hyvinvointiin. Lisäksi siinä on myös D-vitamiinia, joka edistää immuunijärjestelmää ja auttaa luuston ja hampaiden kasvussa. Omega-3-rasvahapot (EPA ja DHA) auttavat vahvistamaan aivojen, kuulon ja näön kehitystä sekä tehostamaan pennun kognitiivisia oppimistoimintoja.

KOOSTUMUS: tuore lohi 53%, vihreät herneet, perunaproteiini, peruna, kurpitsa 2%, pellavansiemenet, hydrolysoitu lohi, kanaöljy, hiivat, parsakaali 1%, kivennäisaineet, omena, karpalo 0,30%, inuliini (FOS), mannaani-oligosakkaridit (MOS), rosmariini 0,05%, Yucca schidigera.


ANALYYTTISET AINESOSAT: raakavalkuainen 29 %, raakarasva 19 %, omega-3-rasvahapot 3 %, omega-6-rasvahapot 1,5 %, EPA+DHA 3 500 mg/kg, raakakuidut 3,50 %, raakatuhka 8 %, kalsium 1,50 %, fosfori 1,10 %. Aineenvaihduntakelpoinen energia 4 000 kcal/kg.


LISÄAINEET: Ravitsemukselliset lisäaineet: A-vitamiini 20 000 IU/kg, D3-vitamiini 1 800 IU/kg, E-vitamiini 650 mg/kg, C-vitamiini 100 mg/kg, rauta (aminohappohydraatin rauta(II)kelaatti) 70 mg/kg, kupari (aminohappohydraatin kupari(II)kelaatti) 6 mg/kg, mangaani (aminohappohydraatin mangaanikelaatti) 32 mg/kg, sinkki (aminohappohydraatin sinkkikelaatti) 90 mg/kg, seleeni (L-selenometioniini) 0 mg/kg. 20 mg/kg, tauriini 600 mg/kg.


TEKNOLOGISET LISÄAINEET: Antioksidantit: kasviöljyjen tokoferoliuutteet.