• Luotettava asiakaspalvelu
  • Ilmaiset toimitukset yli 80€:n tilauksiin
  • Nopeat toimitukset
  • Luotettava asiakaspalvelu
  • Ilmaiset toimitukset yli 80€:n tilauksiin
  • Nopeat toimitukset

Laadukkaat Tre-Ponti koiran valjaat verkkokaupasta

Tre-Ponti koiran valjaat ovat suunniteltu tuomaan mukavuutta ja toimivuutta koiran ja omistajan yhteisiin hetkiin. Nämä valjaat ovat tunnettuja ainutlaatuisesta muotoilustaan, joka takaa erinomaisen istuvuuden ilman painepisteitä koiran herkille alueille, kuten kaulalle ja selälle.

Tre-Ponti on italialainen laatumerkki, jonka kaikki koiran valjaat valmistetaan käsityönä heidän omassa tehtaassaan. Niiden design keskittyy ergonomiaan ja käytännöllisyyteen. Ne on suunniteltu niin, että ne eivät hierrä tai rajoita koiran liikkeitä, mikä tekee niistä ihanteellisen valinnan aktiivisille koirille. Materiaalit ovat kestäviä ja helppohoitoisia, ja valjaiden pukeminen ja riisuminen on tehty mahdollisimman helpoksi. Nämä valjaat sopivat kaikenkokoisille koirille, ja meillä on malleja ja kuoseja kaikkiin tarpeisiin ja makuihin!

Tre-Pontin valjaiden suunnittelussa on myös otettu huomioon turvallisuus. Useissa malleissa on mukana heijastinnauhaa, joka parantaa koiran näkyvyyttä pimeässä. Lisäksi valjaissa on vahvat soljet ja kiinnityspisteet.

Tre-Ponti valjaat ovat erittäin suosittuja niiden mukavuuden, kestävyyden ja tyylikkään ulkonäön vuoksi. Monet koiranomistajat arvostavat sitä, kuinka valjaat tukevat koiran luonnollista liikkumista ja vähentävät kuormitusta lemmikin kehoon, erityisesti pitkillä kävelyillä tai aktiivisessa liikunnassa.

DogFeelGood on Tre-Ponti valjaiden yksityinen maahatuoja.

Valikoimassamme löytyy myös Dog Copenhagen koiran valjaat.