• Ilmaiset toimitukset yli 80€:n tilauksiin
  • Ilmaiset toimitukset yli 80€:n tilauksiin

Koiran aktivointi ja koulutus

Koiran aktivointi ja koulutus: parhaat vinkit ja tuotteet

Koirasi hyvinvointiin kuuluu olennaisena osana henkinen ja fyysinen aktivointi sekä jatkuva koulutus. Meidän verkkokauppamme tarjoaa erinomaisia tuotteita, jotka auttavat pitämään koirasi mielen virkeänä ja kehon liikkeessä. Tutustu suosituimpiin aktivointi- ja koulutustuotteisiimme:

Nuolemiskupit: Erinomainen työkalu koiran rauhoittamiseen ja keskittymisen ylläpitämiseen. Täytä kuppi herkullisella märkäruoalla tai jäätyneellä herkulla, ja anna koirasi nuolla kuppi tyhjäksi. Tämä tarjoaa paitsi mielihyvää, myös pitkäkestoista ajanvietettä.

Treenimakkara: Koiran koulutuksessa palkitseminen on avain menestykseen. BOOST treenimakkara on suosittu valinta, sillä se on sekä herkullinen että helppo annostella koulutustilanteissa. Palkitse koirasi pienillä paloilla opettaessasi uusia temppuja tai kerratessasi vanhoja.

Ahmimisen estokupit: Jos koirasi syö liian nopeasti, ahmimisen estokuppi on ratkaisu. Nämä kupit on suunniteltu niin, että ne hidastavat syömistä erityisten esteiden ja muotoilun avulla, mikä edistää parempaa ruoansulatusta ja lisää ruokailun kestoa.

Namiautomaatti: Automaattiset herkkulaitteet ovat loistava tapa aktivoida koirasi itseopiskeluun. Voit ajoittaa namien jakelun ja käyttää sitä koirasi itsenäisenä palkitsemiskeinona, mikä kannustaa koiraa toimimaan halutulla tavalla saadakseen palkkion. Tämä lisää myös koirasi älyllistä stimulaatiota kun se oppii yhdistämään toiminnan ja palkkion.

Koiran aktivointi ja koulutus ei ainoastaan edistä koirasi hyvinvointia, vaan on myös ihanaa aikaa yhdessä koirasi kanssa. Tutustu tuotteisiimme!