Eukanuba Kissanpenturuoka


Eukanuba Kissanpenturuoka

Tuotenro: 123301

Varastossa

Alk. 5,95


91 % eläinproteiinia kokonaisproteiinimäärästä auttaa kissanpentuasi kasvamaan nopeasti luonnon upeimmaksi lihansyöjäksi. EUKANUBA Kitten Healthy Start Dry Cat Food Rich in Chicken -kissanruoan runsas proteiini auttaa rakentamaan ja ylläpitämään kiinteää lihasmassaa, mihin mikään kasviproteiini ei kykene. Se on tasapainoista ja täydellistä ravintoa, joka auttaa tämän kehitystehtävän kaikissa yksityiskohdissa. Näin yksinkertaista se on: High Quality Nutrition tukee tervettä kasvua. EUKANUBA avulla kissanpentusi kehitys käynnistyy tehokkaasti. DHA edistää aivojen ja näköaistin kehitystä. Se sisältää kalsiumia ja muita tärkeitä kivennäisaineita, jotka edistävät luuston ja terveiden hampaiden kehitystä. Antioksidantti E-vitamiini tukee luontaista vastustuskykyä ja edistää immuunijärjestelmää. EUKANUBA penturavinto sisältää juurikasmassaa, joka edistää ravintoaineiden imeytymistä. Siinä on oikeassa suhteessa omega-6- ja -3-rasvahappoja, jotka auttavat pitämään ihon terveenä ja turkin kiiltävänä – kissasi upean näköisenä. EUKANUBA Kitten Healthy Start Dry Cat Food Rich in Chicken auttaa kissaasi kehittymään luonnon upeimmaksi lihansyöjäksi.

Kuivattu Kana ja Kalkkuna: 46% (kanaa: 27%; luonnollinen tauriinin lähde), maissi, eläinrasva, maissirouhetta, kuivattu kananmuna, kuivattu juurikasmassa (2,7%), hydrolysoidut eläinvalkuaiset, kalaöljy (1,11%), frukto-oligosakkaridit (0,7%), kuivattu oluthiiva, kaliumkloridi, natriumkloridi.

Valkuainen 36,0% Rasvapitoisuus 23,75% Omega-6-rasvahapot 4,57% Omega-3-rasvahapot 0,82% DHA 0,10% Tuhka 6,80%Raakakuitu 1,40% Kalsium 1,15% Fosforia 1,05% Magnesium 0,08% 

 

 

 

Selaa tätä tuoteryhmää: Ruoka
Klarna Checkout
kauppiaan tiedot